Inspiracija Trendovi

Siva na uzvišeniji način

“January is grey so is my outfit” kaže jedna poznata Instagramska maksima koja prati sive outfite, Siječanj je završio, no nije i siva lepeza nijansi koja će nas pratiti sve do proljeća.

Nosimo sive nijanse na uzvišeniji način, dodajući top trend – luksuzan sivi kožni ogrtač širokih revera, po mogućnosti maxi duljine. Biramo ogrtač po uzoru na ovosezonski model iz Tod’s-a, kombiniran s kožnom košuljom i mini suknjom iste nijanse, no s ljubičastim detaljima i balerinkama.

U business varijanti, sivi kožni komadi odlično izgledaju u kombinaciji široke kožne košulje i kožnih culotte hlača iste nijanse te čizama iste ili slične nijanse s tankom potpeticom.

Economy varijantu čine komadi iz sive umjetne kože, a želite li styling nalik Tod”sovom, spojite midi suknju s korzet topom i uočljivim patent zatvaračem. Kao zamjena za luksuzne ogrtače iz prave kože sive nijanse, poslužit će oni iz umjetne s potpisom high street brandova. Luksuzni modni dodaci iz prave kože npr. rukavice i cipele, popravljaju ukupan dojam te outfit pritom djeluje luksuznije.

Sive tonove odjeće spajajte sa srebrnim kopčama jer zlatne djeluju pretoplo uz hladne boje. Birajte crno ili sivo remenje i torbe sa srebrnim elementima.

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco