Inspiracija

Sivi blazer nije dosadan!

Muški blazer u uredu, odnosno onaj tamnije sive boje, uvijek je dobrodošao kao element outfita no ne djeluje uvijek zanimljivo i šarmantno. Ublažite mu strogoću s ovih nekoliko savjeta.
Ne volite li blazer uz suknju ili hlače od odijela, isprobajte ga uz bermude sličnog sivog tona i bijelu košulju s manđetama te plateau sandalama  s remenčićem a svemu dodajte torbu četvrtaste forme zagasitog terakota ili narančastog, crvenkastog tona.

Uredi odavno nalikuju modnoj izložbi, istaknite se blazerom ženstvene forme, koja se od struka malo širi i prekriva trbuščić (poput peplum kroja). Uz takav blazer nosite suknju prljavo bijelog tona ili vrhnja tona, koji će omekšati strogoću sive a svemu možete dodati i neku mekšu bluzu s uzorkom točkica i vezanjem oko vrata. Pripazite na ton bluze, neka je diskretan, beige, žućkasti, svijetloplavi. Takvom stylingu lijepo će pristajati torba četvrtaste forme s mesing kopčom na prednjici, zagasitog zelenog ili plavog tona, s kraćom ručkom i elegantne cipele na petu.

Nježna čipka i ured, volani i ured? Da, ako kombinirate blazer iz tvida, pumps i torbu casual stila. Neka je bluza beige, najbolje iz mješavine vlakana i s kragnom, nekog nježnog pastelnog tona, prljavo bijele ili žućkaste nijanse a uzorak na njoj poput štikeraja ili tvrđe čipke. Kombinirate ju sa ženstvenom formom blazera iz tvida, koji ima zanimljive paspule i kroj. Čisto bijela svilena bluza s dodacima čipke previše privlači poglede, nije prikladna za ured, lako se prlja i oštećuje, na njoj su vrlo uočljivi čak i najmanji tragovi make upa. Volite li bluze bez ovratnika a s volanima na prednjici, pripazite da su isti detalji vrlo decentni. Dodajte svemu tamnu pencil suknju do koljena i sivkastu (svijetlog ili antracit tona) torbu s metalnim kopčama te cipele college stila.

Odjeća na fotografijama, foto: mytheresa.com

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name