Inspiracija

Sjaj na Sustipanu

Zaredali su ljetni koncerti, a jedan od njih, Hari Mata Harijev, divna je prilika da zablistate u svom najboljem izdanju! Poznata splitska dizajnerica Jelena Bošnjak, velika je obožavateljica Harijeve glazbe pa je ovu, glazbenu prigodu, iskoristila za uživanje u divnom zvuku i druženje s najboljim prijateljicama.

Na sinoćnjem Hraijevom koncertu, na Sustipanu, sjajila je u jednom od svojih omiljenih, trendovskih izdanja – srebrnom “head to toe” outfitu.
Dojmljiv styling – srebrnu haljinu i sandale s brojnim remenčićima metalic srebrnog tona, upotpunila je soft pink make upom, nježnom frizurom i mini torbicom s dugim lancem, koji su omekšali edgy izričaj i cijelom looku dali  ladylike vibe. Jelena se još jednom, ovim stylingom, dokazala kao odlična stilistica.

Opuštajuća atmosfera , vrhunski ugođaj i kvalitetno društvo, uvijek se bilježe kamerom za uspomenu. Jelena i prijateljice  pozirale su fotografima iz raznih medija, a s lijepom splitskom dizajnericom rado se slikao i Hari.

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name