Stil

Spremni za blagdanski cocktail?

Fina doza metalic površina i mekog baršuna neutralnih tonova, udružena s luksuznim komadima nakita srebrnih i zlatnih tonova, kreira blagdanski outfit idealan za druženja u omiljenim barovima.

Kao baza poslužit će off shoulder top neutralnih boja, glatke površine i metalic efekta, uz koji se izvrsno uklapaju hlače iz baršuna ravnih nogavica. Metalic temu slijede crne slingbacks iz satena s tankom metalic petom.

Za profinjeni, blagdanski cocktail look, birajte manje komade nakita – naušnice, prsten, sat neka budu formom i tonski usklađeni, a torbica manja, nagužvana, izvezena sitnim kristalima i perlicama.

Odlučite li se za proziran off shoulder lurex top s uzorkom u teksturi pletiva, pripazite na količinu nakita. Neka top dominira outfitom, a detalji budu tiši.

Foto Pinterest

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Stil Trendovi

Would you dare? Part 2

Još uvijek niste sigurni da smijete kombinirati blazere i tenisice?! Evo par zanimljivih stylinga koji će vas ohrabriti. Open Grey
Stil Trendovi

Er tanzt zu sehr nach mamas Pfeife…

I kad su već odrasli muškarci, mnoge  mame vole poklanjati svojim sinovima jako dosadne komade odjeće, nezanimljive pulovere, nemaštovite košulje