Trendovi

Srebrna, kao standout od trendovskih boja i izvrstan basic za colorblock kombinacije

https://www.instagram.com/p/BurKmVlgf7_

Hlače metalic srebrnog efekta, podsjećaju na disco razdoblje osamdesetih pa ih je puno lakše zamisliti na podiju diskoteke i u slavljeničkim prigodama, nego u dnevnim outfitima.
Ipak, ove sezone su sveprisutne na svjetskim ulicama, dolaze u raznim formama i kombinaciji s bijelom bojom, pastelnim i intenzivno žutim tonovima. Uz njih, prisutne su i haljine metalic srebrnog efekta, iz fluidnih materijala i srebrnih karika, maxi kaputi i modni dodaci u srebrnoj, među kojima se ističu sandale potpisa Jimmy Choo, torbica Natalia by Tom Ford i čizme kaubojske forme i metalic efekta by Fendi.

https://www.instagram.com/p/Bt5FVa-BTtC

https://www.instagram.com/p/Bu_8864nB_7

Iako je metalic trend prisutan već nekoliko sezona na modnoj sceni, u ovogodišnjim kolekcijama srebrni efekt je pojačan, srebrne površine jako  blješte i podsjećaju na površinu aluminijske folije. Odjevni predmeti srebrnog sjaja nose se samostalno, a u streetstyle varijanti često se kombiniraju sa bijelom bojom, pastelnim, zemljanim i svim tonovima žute.

Žuto uz metalic srebrno, pozdravila bi i Rita Ora, poznata po upadljivim outfitima. Upravo njene smjele modne kombinacije, česta su inspiracija fanovima i fashionisticama širom svijeta.

https://www.instagram.com/p/Bj-gzpZH-i7

https://www.instagram.com/p/BVi1iJeHkUV

https://www.instagram.com/p/BuohEJdhUo-

https://www.instagram.com/p/BtldsXnB0ur

https://www.instagram.com/p/Bt0Ah9slmoa

https://www.instagram.com/p/Btq7mfrBbw-

 

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa