whattafashion.com

Your style: Marko

Naš site prate i mnogi muškarci, što nedvojbeno pokazuje da na njemu ima sadržaja za svačiji ukus. U novoj rubrici “Your style” već smo objavili stil dviju dama, čitateljica, fanova i prijateljica Dženi i Kristine a ovaj put došao je red na jednog muškarca s juga zemlje, čiji odjevni stil nije dopadljiv samo njemu već i mnogim ženama, koje bi rado zavirile u njegov ormar.

Marko pomno bira kvalitetnu odjeću poznatih svjetskih imena: Emporio Armani, Ralph Lauren, voli i modne dodatke, najčešće sunčane naočale na čijoj brojnosti i atraktivnim modelima bi mu pozavidjele mnoge žene.

 

 

“Volim i satove i rado nosim one potpisa Fortis, Cartier, Jager-le Coultre i Festina a od naočala najčešće nosim Pradu, Burberry, Cartier, Barton Perreira i Ray Ban.”, objašnjava svoj modni izbor. Svoj modni stil opisuje kao sportsko – elegantni i idealno mu pristaje s obzirom na karakter i ubrzani stil života.

Pozivamo vas da nam se predstavite svojim stilom. Najzanimljivije stylinge ćemo objaviti!

Posted by on Sep 17 . Filed under Stil. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

3 Comments for “Your style: Marko”

 1. anna_24

  mačak, jel se daš mazit :* :* :*

 2. samantha

  macane jako mi se sviđas, volila bi te upoznat <3
  (zna li neko kako se preziva ovi šesni momak)

 3. >mare

  ajme šta si šesan, volila bi se upoznat s tobom! <3

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010