whattafashion.com

Whatta style!!! Aleksandar Jankov

Mladi voditelj TV Kanal 9 NOVI SAD, Aleksandar Jankov, poznat je po svojim zapaženim modnim kombinacijama, kojima često dodaje atraktivne modne dodatke. Ovaj put kamera je “ulovila” njegov najnoviji street style, sačinjen od bomber jakne i hlača u jesenskim, prigušenim dimnim tonovima, a kako styling ne bi bio monoton, Aleksandar ga je oživio bijelom košuljom i bordo sneakersicama s bijelim vezicama. Trendy frizura i nešto kožnog nakita uspješno su zaokružili ukupan dojam.

Na upit, što je za njega stil te kako opisuje svoj, Aleksandar kaže: “Stil je nešto što bi trebalo da afirmiše i definiše svakog savremenog muškarca a svoj stil opisujem kao opušten, ležeran i komotan.”

Poigravanje uzorcima, teksturama i modnim dodacima ( šeširima, šalovima, sunčanim naočalama, nakitom) te česti odabir jakih boja, dokazuju Aleksandrovu zaljubljenost u modne igre, koje otkrivaju zanimljivu osobnost.

Posted by on Sep 26 . Filed under Stil. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010