whattafashion.com

Whatta style!!! Danijela Martinović

Na nedavno održanom Schwarzkopf Cro A Porteru, splitska glazbenica je i ovog puta plijenila poglede u elegantnoj haljini modnog dvojca Arileo i pokazala kako njena ljepota i mladi duh ne blijede. Dugogodišnja uspješna suradnja pjevačice i Arilea nastavlja se na obostrano zadovoljstvo.

Njihova aktualna kolekcija je svijet avijatičara ispričan u Arileovom ruhu. Ima dvije boje – kazališno crvenu i puder rozu sa zlatnim detaljima. Krojevi variraju od voluminoznih avijatičarskih kaputa, pelerina, haljina sa naglašenim ovratnicima do kombinezona koji prate liniju tijela i daju ženstveni predznak. Kolekcija je profinjena, nenametljivog dizajna sa razrađenim detaljima koji je zapravo čine iskonkom.

Danijela je blistala u haljini bordo nijanse, izrađenoj iz vunene tkanine, koja je dekoltiranih leđa, avijatičarski naglašenog ovratnika. Naša ponajbolja zabavljačica na sceni, koja nikad nije bolje izgledala, sa svojom elegancijom u stilu dive, Arileov model predstavila je na najbolji način. Pjevačica je kombinaciju upotpunila omiljenim cipelama Ivana Ledenka i torbom Mure Pehnec.

” U Arileo kreacijama osjećam se kao prava diva. Sigurna sam da bi moju novu haljinu poželjela i Jennifer Lopez”, rekla je pjevačica, inače velika ljubiteljica mode koja Schwarzkopf Cro A Porter još niti jednom nije propustila.

Posted by on Oct 7 . Filed under Stil. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010