whattafashion.com

Whatta style!!! Sandro Franko Ballen

Četrdesetdvogodišnji interijerist, Sandro Franko Ballen, koji radi za Scavollini Split, jako voli modu i estetiku a svojim posebnim (odličnim) stilom, koji je mix sporty – casual izričaja, uvijek privlači pažnju, oba spola. Najviše voli majice s portretima indijanaca a o svom stilu kaže: “Ujutro sve kreće od obične T shirt bijele boje, iz finog pamuka, bez koje ne mogu. Važan mi je i kvalitetan jeans, kojeg volim u svim bojama a od obuće najčešće biram Adidas tenisice. Uz ta dva basica, biram gornji odjevni predmet, zanimljivu vestu i dobar kaput, i radni dan može početi. Nastojim biti pristojno odjeven i dodati tek neki detalj, koji će unijeti živost u outfit, da sve ne izgleda uniformirano. Pazim što kupujem, uvijek gledam kvalitetu ali ne pretjerujem u trošenju novca na odjeću, volim kupovati na sniženjima. Od robnih marki biram Kenzo, Diesel, D & G, Adidas, što nabavljam na putovanjima. Shopping u Trstu je neizostavan a najviše trošim na cipele, dobre tenisice i sunčane naočale. Ne volim da je vidljiv brand koji nosim (natpis) ali zato jako volim majice s glavom indijanca (Diesel). Biram odjeću izrađenu iz prirodnih materijala i jako volim kape, od modnih dodataka.”

Za sebe kaže da je hiperaktivan a figuru održava vježbanjem, treningom, trčanjem na Marjanu svaku večer. Iduća destinacija mu je Beč i već sad se veseli prvom mjesecu, sniženjima i shoppingu.

Posted by on Nov 17 . Filed under Slide, Stil. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Photo Gallery

Log in | © Copyright - WHATTA FASHION 2010