Trendovi

Što nositi u prijelaznom periodu sezona, a da podsjeća na ljeto?


U prijelaznom periodu između dviju sezona, ljetne u jesensku i na samom početku kalendarske jeseni, vremenski uvjeti su vrlo promjenjivi, a  temperature tokom dana imaju veliek oscilacije. Takav period godine traži slojevito odijevanje, ponekad i zatvorene cipele tokom jutarnjih sati, ali poslijepodne stopala traže otvorenu obuću i sandale.
Vjerojatno već imate svoje outfit favorite za takvo razdobolje, no uvijek je dobro malo osvježiti garderobu nekim novitetima i prikupiti još nekoliko ideja za styling.
Donosimo pregled najnovih trendova sa gradskih ulica, streetstyle outfita poznatih blogerica i influencerica, kao inspiraciju.

Zahladilo je, ali još uvijek želite pokazati gole noge? Odlično rješenje su mini haljine cvjetnog uzorka, iz punijeg materijala i s puno volumena u području rukava, koje možete kombinirati uz različitu vrstu obuće i nositi u raznim prigodama tokom dana. Pristaju uz bijele sneakers, puderaste sandale s uskom i debljom, četvrtastom petom i gležnjače bijele boje!

https://www.instagram.com/p/Bns5j5XiIzn

Midi haljine kratkih rukava, obogaćene volanima i slojevima čipke, nosive su u jesen. Kombinirajte ih s dugim toplim kardiganima i ogrtačima na vezanje ili uz duže oversized blazere. Koraljnoj nijansi odlično pristaju pastelni zemljani, pješčani i prljavoružičasti tonovi. Od obuće im savršeno pristaju pumps visoke pete, s remenčićem, u tonovima kardigana i blazera, balerinke i uske gležnjače pješčanog nude tona.

https://www.instagram.com/p/BzArgjUH0XR

https://www.instagram.com/p/B2rkwvUn2Pw

https://www.instagram.com/p/B2uMw9RnzYJ

Nedavni look Veronike Heilbrunner, viđen na njujorškim ulicama, prava je jesenska inspiracija, prikladna za prijelazno razdoblje.

https://www.instagram.com/p/B2PTL07ot0F

Za svježijih dana još uvijek možete nositi omiljene slip haljine. Kombinirajte ih s dolčevitama i bodyjima ton u ton.

https://www.instagram.com/p/B2SCbOSi9kw

Nosiva i u kasnoljetnom periodu i na samom početku jeseni, ljetna lila haljina izvrsno pristaje uz bijele blazere i accessoire. Dobro joj pristaju i smećkasti tonovi pa ju možete nositi uz camel ogrtač ili kardigan, dodati joj smeđu torbicu žućkastog podtona.

 

https://www.instagram.com/p/Bwwj9E_gu8P

Ususret modnoj jeseni uz pomoć toplih majica s detaljima dugmadi, perlica, kuglica istog tona.

https://www.instagram.com/p/BzsDt2RIwnb

Detalji su važni!

https://www.instagram.com/p/B2XJYthIq0p

U prijelaznom periodu godine, topli, prostrani pulover krupnog uzorka i prekrasne, visoke  kroko čizme, toliko dobro griju i privlače pažnju da ostatak garderobe i modnih dodataka smije biti minimalistički, kao da ste zaboravili na njega.

https://www.instagram.com/p/B2uDN1LAH5b

Na samom početku jeseni nedostaje nam ljeto i njegovi zalasci sunca. Dočarajte taj ugođaj make upom!

https://www.instagram.com/p/BwxIf3Lh2r-

Ako se teško mirite s činjenicom, da je kalendarsko ljeto završilo, a vremenske prilike su tipične jesenske, ovo je zgodan modni spoj za prijelazno razdoblje – XXL printed dress i povišene kaubojke.

https://www.instagram.com/p/BmSpyLEDowS

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa