Trendovi

Što ove jeseni nosimo iz prošle sezone, a što dolazi u novoj? 2. dio

Wild west trend je ponovno in! Glumica Emma Roberts viđena je u jakni kaubojskog stila i plavoj makrame suknji – kombinaciji koja podsjeća na Longchampov model, predstavljen prošlog proljeća. Ovaj set kompletirala je s kobalt plavim čizmicama i narančastom torbom dugog remena te naušnicama vintage stila.

Uz slične jakne, posebno one s toplom krznenom podstavom i cowboy vibes, lakše je podnijeti tmurnu jesen. Ni western čizme ne smiju ove sezone nedostajati, one su stilski dodatak svakom boho outfitu.

https://www.instagram.com/p/B3KgRtCIDRT

https://www.instagram.com/p/BumQRxjBPZ4

Iako se približava blagdanska party sezona, u periodu do nje, odjevni komadi iz pannesamta (lomljeni pliš), karakteristični za trendy 90-e, malo će morati pričekati. Modna scena ih se zasitila proteklih sezona i sad se smatraju preteškim, čak i prejeftinim materijalom. Preporučuju se tek za velika slavlja poput Božića i Silvestrova.

https://www.instagram.com/p/BZzDnLCh4U-

Biciklističke hlačice u athleisure looku, bile su mega trend ovog ljeta, no u jesen dolazi do zasićenja njima i zamjenjujemo ih “biciklističkima” iz jeansa, u kombinaciji sa cool čizmicama.

https://www.instagram.com/p/B1zhn77CgkY

Fashion over 40: topli kaput s preklopom, na vezanje, uske jeans “biciklističke” hlače, torba preko ramena i cool gležnjače.

https://www.instagram.com/p/B3PiRiKocA4

foto pinterest

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa