Trendovi

Style termometar: Club Extravaganza

Ljetne večeri su sexy, već same po sebi, a još su zabavnije kad im dodate ekstravagantne outfite i osvježavajuće,  ali zavodljive mirise.
U slip haljini edgy kroja i mrežastog detalja ne možete proći neprimijećeno pa je ovaj tip slip haljine kreiran za dame s puno samopouzdanja, koje nemaju problem s pogledima, koji se na njima zaustavljaju.

Haljina je to koja otkriva dosta kože, sprijeda i s leđa, ali na profinjeni način. Zamišljena je da se nosi na gole grudi, preko seamless gaćica boje kože, no za sigurnost dopušteni su samoljepivi grudnjaci, boje kože ili ako vam se više sviđa, naljepnice iz netkanog tekstila, oblika cvijeta, srca i sl.
Izvrsno im pristaju sandale s remenčićima i uskom vrpcom koja se nestašno uspinje gležnjevima i potkoljenicom. Od ostalih dodataka tu su sjenila u nijansama višnje, ružičasto rumenilo i fini, osvježavajući miris azijskog čaja.

Proizvodi na fotografiji su: haljina Marla, pumps Roberto, samoljepivi grudnjak Tezenis, Urban Decay Naked Cherry paleta sjenila, Urban Decay All Nighter spray za fiskiranje make upa, trio rumenila Art Deco, muški parfem Zara 8.0.

LP,

Nives

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa