Trendovi

Style termometar: Jump in jumpsuit!

Odjevni komad, koji nosimo od jutra do večeri, u raznim prigodama – od bruncha, poslovnog sastanka pa sve do cocktail partya, donosi suptilni luksuz i veliku funkcionalnost. Sve te odlike nesumnjivo ima kombinezon.
Kad se tome pridruži ugodna čokoladna boja, prostrani kroj, statement rukavi i detalji faldi na nogavicama, dobijete odjevni komad iz kojeg nećete tako lako htjeti izlaziti. Pristaju mu pumps, s vezicama i bez, gležnjače i visoke čizme, koje se zbog širine nogavica mogu nositi preko njih ili ispod nogavica.

Divan dodatak ovom trendovskom komadu, koji krojem podsjeća na modne osamdesete su elegantni kaput beige ili camel nijanse, šešir šireg oboda, torbica od špage, retro sunčane naočale kornjača efekta i čizme s atraktivnom petom.
Kombinezon se može nositi samostalno ili u kombinaciji s ručno rađenim mrežastim topom, što pojačava dojam 80-ih, a izvrsno izgleda i u kombinaciji s remenom i kaputom žute boje te gležnjačama i torbicom žute boje, tamnog animal printa.

Na fotografijama su proizvodi: jumpsuit Marla, šešir Reserved, čizme Mango, remen Berschka, torbica Zara, sunčane naočale Mango, Eucerin Hyaluron filler krema za područje oko očiju, Urban Decay vodootporna maskara Perversion.

Želim vam ugodan vikend!

Nives

https://www.instagram.com/p/B3SjvTEnyRp

https://www.instagram.com/p/B3mC2Oon00g

 

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa