Inspiracija

Style termometar: Kišnih dana, podignite nivo energije toplim bojama!

Ponedjeljak, kišno jutro, kasnite na posao ili odvesti dijete u školu…Poznato? Energiju, takvih dana, podižem jarkim bojama, a naročito rado to činim zimi, kad je sve oko mene umotano u tamne tonove, lošeg raspoloženja i bezvoljno.
Znam da dobro raspoložena i odjevena u boje, ponekom promatraču izgledam čudno, a naročito ponedjeljkom, za ružnog vremena, kad se očekuje da su svi loše volje.

Danas baš i nisam zadovoljna fotkom jer nije bilo sunčano i nisam za nju imala dovoljno vremena, ali sam zato zadovoljna sobom i outfitom, a to je ipak najbitnije. Moja današnja kombinacija je prilično slična priloženoj, razlika je tek u izboru torbe.

Ovu čine komadi iz nešto starijih high street kolekcija i poneki iz nove: Dolčevita ciklama boje je Esmara by Heidi Klum, mini suknja povišenog struka by Zara, torba Zara, čarape animal uzorka na mreži by Mia Arssi, gležnjače Roberto, Wet and Wild ciklama ruž, Nivea lip balm, parfem Zara. Naušnice su ručni rad na staklu i stare sigurno nekih dvadeset godina, a tu je i moja omiljena Art Deco dekorativna kutijica za sjenila i rumenilo s magnetima.

Za dobro raspoloženje, vidite i sami, potrebno je malo – volje, mašte, vremena.
Nadam se da će vam i ovaj styling poslužiti kao inspiracija i ohrabriti vas da nosite jarke boje i jake kontraste.

Želim vam lijepi početak novog radnog tjedna!

Nives

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name