Trendovi

Style termometar: Koraljna i khaki u ženstvenom zagrljaju volana

Ništa odjeću ne čini tako ženstvenom kao volani. Pristaju jednako dobro laganim svilenim materijalima poput šifona i punijima, grublje teksture, poput lana.  Kao dokaz da se izvrsno druže ove dvije vrste materijala, spojila sam top iz svilenog šifona sa lanenom asimetričnom suknjom, koje povezuju čak tri iste osobine – oba su odjevna predmeta iz prirodnih vlakana, ženstvenog su kroja i s detaljem raskošnih volana.
Intenzivan spoj koraljne i khaki boje ublažava neutralni ton sandala i natikača, a čitavu modnu priču divno zaokružuje miris inspirativnog naziva Omnia Coral.
Uz look divno pristaju koraljne nijanse na usnama i ružičasta linija na kapku. Nedostaju mu samo lijepe, kvalitetne torbice, a u ovoj ulozi divno bi se snašle “Zumi” by Gucci i jajolika forma Louis Vuitton torbe iz canvasa s monogramom.


Ista modna kombinacija, uz treći par sandala i dodatak coop naušnica zlatnog tona, traži još samo torbicu iz pletene slame by Coccinelle.

Na fotografijama su proizvodi: Top i suknja Zara, natikače Janni Janni, sandale Moda Alice, cipele Nina Fashion, parfem Omnia Coral Bvlgari, sjajila Nyx, metalic sharp liner Urban Decay.

Sunčani pozdrav od Nives!

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa