Inspiracija Trendovi

Style termometar: Lingerie vibe

Što se mene tiče, ljeto u listopadu moglo je još potrajati. Nimalo mi ne nedostaju hladna i kišna jesenska razdoblja, niti popratne tjelesne senzacije uz njih.
No, duboko smo ušli u kalendarsku jesen i klima (barem ona u kontinentu) sve češće traži topliju odjeću i obuću, toplije tonove koji za tmurnih dana podižu raspoloženje.
Koraljni tonovi su idealni za takve uvjete, a haljine s kombinacijom rukava (jedan potpun, drugi s izrezom)  te asimetričnim volanima iz raznih vrsti čipke ne samo da donose igru u outfit, već odgovaraju na ovosezonski lingerie trend i pogodne su za slojevito odijevanje.
Dodajte im visoke čizme beige nijanse, dugi kardigan ili beige kaput, torbicu kroko ili cvjetnog uzorka, malo narančastocrvenih tonova makeupa i spremne se za posebniji izlazak u grad.

Na fotografijama su proizvodi:  unikatna haljina Marla, čizme Mango, Naked Cherry paleta by Urban Decay, Urban Decay glide on pencil, urban Decay maskara Perversion, Urban Decay eyeshadow N15, Dr Brandt 3-D Plumper, tekući ruž Nyx.

Lijepi pozdrav od Nives!

https://www.instagram.com/p/B4HtFy7HXBD

https://www.instagram.com/p/B3WwhZenk_t

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco