Trendovi

Style termometar: Modno usijanje

Dok se temperature penju i preko trideset stupnjeva, penje se i moje raspoloženje jer se približava ljeto, sa svim svojim radostima.
Stručnjaci upozoravaju: ” držite se hlada, pijte puno tekućine i nosite udobnu, širu odjeću, duljih rukava”.
Ovo zadnje moglo bi zbuniti mnoge, no ne i one, koji se čuvaju opekotina od sunca. Dugi rukav ljeti može, ali neka bude prostran, širi, kako bi koža mogla normalno disati i po mogućnosti, iz prirodnih vlakana, najbolje pamuka ili lana.
S tom idejom kreiran je ovaj kombinezon, dubokog V izreza s preklopom, 3/4 rukavima, prostranih rukava i nogavica. Od modnih dodataka pristaju mu puderaste slingbacks, a uvečer, za izlazak, prljavo lila pumps s vezanjem oko gležnjeva.
Ispod kombinezona predlažem rublje boje kože, najbolje seamless ili nešto tamniju nijansu žute.

Od ostalih modnih detalja izdvajam PVC kozmetičku torbicu, koja može poslužiti i kao večernja, metalne narukvice zlatnog tona i poneku ukrasnu ukosnicu.

Na fotografijama su proizvodi: kombinezon Marla, slingbacks Zara, pumps Roberto, torbica Women’ Secret, grudnjak Tezenis, rumenilo Art Deco, Nikel serum protiv bora i krema s kestenom, maskara Perversion by Urban Decay, primer za maskaru Subversion by Urban Decay, tuš za obrve Urban Decay.

https://www.instagram.com/p/BhlxXAvDPY3

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa