Trendovi

Style termometar: Plavo – zemljani spoj, za duge gradske šetnje


Sunce vas je izmamilo u šetnju, motiviralo na shopping i gradsko druženje? Nema boljeg izbora za tu prigodu, od udobne, lepršave haljine, udobnih slingback sandala s četiri centimetra potpeticom, manje torbice u koju puno stane, a ne ometa pri hodu, zahvaljujuć dugom uskom remenu, prebačenom preko haljine.

Osobno najviše volim ovakve kombinacije jer su prikladne za razna mjesta i manifestacije, a cipele elegantne linije i niže potpetice, odličan su izbor za vožnju i duže šetnje. U plavo – zemljani spoj, ubacujem još malo zabavnih boja sjenila i puder za konturiranje. Obrve su sređene za čas, uz pomoć brow seta u tri nijanse i dua kista i olovke za obrve, a kako bi lice održalo mladenačku punoću, brine krema s hijaluron filerom.

Proizvodi na fotografiji su: unikatna haljina Marla, slingbacks Springfield, torbica Mango, Eucerin Hyalluron filler, Urban Decay Brow Blade Ink Stain + Waterproof Pencil, Urban Decay Troublemaker maskara, paleta sjenila Sleek Vintage Romance, contour paleta Douglas, paleta Most Wanted Brows by Art Deco.

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa