Inspiracija

Style termometar: Šetnja u berries tonovima

Subota poslijepodne, šetnja gradom, kolači i druženje s prijateljima? Yes, thanks!

Ako ste poput mene, koja voli uskladiti boju donjeg rublja s ostatkom odjeće, a voli se u njemu osjećati udobno i utopljeno zimi, birajte bodyje. Izvrsna su alternativa potkošuljama, ako iste ne volite nositi, a zbog čipkaste površine i njihove boje u skladu s ostatkom garderobe, osjećat ćete se vrlo zavodljivo i ženstveno.
Ne zaboravite modne dodatke koji bojom i teksturom prate uzorke s odjeće i make up, kojim ćete brzo i efektno uljepšati lice.

https://www.instagram.com/p/BraBScCH4Bl

Na fotografijama: purpur body Mango, tamnoplava mrežasta haljina Marla, kardigan Mango, čizme Roberto, kroko optik torba Zara, remen H&M, Cream Contour Kit Sleek, I-Divine paleta sjenila Sleek Vintage Romance, ciklama O.P.I lak za nokte, ruževi u nijansi ciklame Wet and Wild i ovalni kist U- Spicy.

Ugodan vikend!

Nives

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name