Inspiracija

Style termometar: Superstylish na promjenjivim temperaturama

Pozdrav!

Promjenjive temperature, kojima nas neprekidno časti ovo proljeće, traže slojevito odijevanje i praktične odjevne predmete koje po potrebi, možete skidati tokom dana.
Ove sezone, tamnoplava je boja vrlo poželjna, a s njom i mrežasti uzorak, koji podsjeća na čipku. Mrežastu haljinu možete nositi samostalno i ispod pulovera, kojemu poseban šarm daje sličan uzorak kao na haljini koja ispod njega proviruje.

Uz toniranu plavu kombinaciju lijepo pristaju slingback sandale i zemljani tonovi, koji cijelom looku daju svježinu. Make up pritom neka bude profinjen i zemljanih tonova, a licu će lijepo pristajati malo sjaja, koji se postiže dodatkom highlightera i sjajila na usnama.

Na fotografiji su proizvodi: unikatni pulover i unikatna haljina  by Marla, torbica Mango, čarape Calzedonia, slingbacks Springfield, Elf korektor u sticku, minerals puder u prahu Art deco, magnetske trepavice Essence, contour set Sleek, olovka i tuš za obrve Urban Decay.

Želim vam ugodan početak radnog tjedna!

Nives

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name