Trendovi

Style termometar: Tirkizno za sredinu tjedna!

Govorite li i vi, ovih kišnih dana: “Sunce drago, kud si se sakrilo? Moli se onaj, koji je ukrao proljetno sunce, da nam ga vrati natrag. Hvala puno!”
U nedostatku lijepog vremena, trudim se održati dobro raspoloženje pomoću boja pa tako svaki dan nosim neki obojeni odjevni predmet, a često i neonske nijanse.
Zaželim se i haljina, ali s obzirom na promjenjive vremenske uvjete, ne želim riskirati prehladu pa ih kombiniram s debljim čarapama u boji.
Pritom mi je uvijek u mislima haljina koja je prigodna za razne dnevne aktivnosti suvremene žene, koja želi biti chic na svom radnom mjestu, ali i u slobodno vrijeme.

Haljina koja je izvrstan basic kako za dnevne, tako i večernje aktivnosti, ali i svečanije prigode, a  odlikuje se zanimljivim detaljem.
Upravo iz te ideje nastala je ova kreacija, čija šira forma odlično prikriva viškove u području trbuha i lijepo naglašava obline grudi i bokova.
Poseban stylish moment zbiva se na njenoj prednjici, koju ukrašava ručno izrađena mreža, koja podsjeća na čipku.

https://www.instagram.com/p/Bkr6f-XDo5z

 

Uz  tirkiznoplavu haljinu, koju predlažem za sredinu tjedna, lakše je očuvati miran duh, koncentraciju za rad i dočekati vikend. Lakše je uz nju i sanjariti o plavom nebu, tirkiznoplavom moru, kada nema sunca, a godišnji odmor je prilično daleko.

Uz tirkiznu boju lijepo će pristajati zemljane nijanse accessoirea i make upa.

Na fotografiji su proizvodi: unikatna haljina Marla, torbica Mango, slingbacks Springfield, stick za korekcije tena Elf, mineralni puder u prahu Art Deco, magnetske trepavice Essence.

Lijepi pozdrav!

Nives

https://www.instagram.com/p/BoTgXK8AYQX

 

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa