Trendovi

Style termometar: Tropical Flair

Iskoristite još uvijek lijepo vrijeme na samom kraju ljeta i proslavite tropske temperature u tropic stilu, uz styling nadahnut tropima i egzotične koktele!
Neka outfit bude jakih boja, šaren, zabavan, baš kao i vaše raspoloženje! S prvim jesenskim kišama i niskim temperaturama, razigrane stylinge u bojama većinom skrivamo pod brojnim slojevima gornje odjeće pa je bablje ljeto divna prilika za tropski look.

Ovom prigodom spojila sam dvije različite haljine, pink i ciklama tona s istim modnim dodacima: torbicom tropic uzorka, sandalama sa spužvastim remenčićima u čak četiri boje, maramom za kosu tropic uzorka, parfemom toplog cvjetnog mirisa, sjajilom s filler efektom, sjajilom nježnog koraljnog tona i sprayem za fiksiranje make upa na visokim temperaturama.

Kako vam se sviđa ova hrabra, razigrana kombinacija?

Na fotografijama su proizvodi: haljine Marla ciklama i pink tona s ručno rađenim detaljima mreže na prednjici, torbica David Jones, sandale Zara, parfem Coral by Bvlgari, Urban Decay Chill setting spray, sjajila by Nyx, marama Accessorize.

Enjoy your tropic day!

Nives

 

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa