Stil

Style termometar: Uzbudljiva bjelina

Volim nositi bijelo. Nekad “head to toe”, a nekad u kontrastu s crnom bojom. Da bi bijeli outfit djelovao što zabavnije, igram se s teksturama.
Bijelim jeans skinny hlačama dodajem ženstvenu pamučnu košulju s pliseom na prednjici i ženstvenu, kraću jaknu iz tvida, izrađenu iz vlakana bijele i crne boje.
Volim i eksperimentirati pa tako dopuštam da se ispod bijele košulje naslućuje trokutasta forma bijelog grudnjaka s crnim paspulima i makrame čipkom.

Obožavam jake kontraste i ženstvenoj formi dodajem tipičan muški miris svježih, citrusnih i drvenastih nota.
Ovakav outfit dovoljno je impresivan pa nije potrebno pretjerivati bojama na licu. Radije se poigram svjetlom i sjenama, zemljanim tonovima i konturama.
Rumenila dodajem vrlo malo i to kremaste teksture, koju nanosim samo vrškom prstiju na jagodice.
Koliko je dobra ova paleta od Revolutiona, dokazuje i priložena fotografija. Nekim nijansama ružičaste, odavno sam dotakla  dno pa je vrijeme za nabavku nove.

Na fotografijama su proizvodi: jeans Mango, ko[ulja Marla, Jakna od tvida Igor, set donjeg rublja Tezenis, parfem Zara, krema za lice s filerom Eucerin, Urban Decay primer za sjenila, ruž ombre Catrice, Trend it up fiksator za make up, Revolution paleta rumenila, Fit me! puder u kamenu, Elf korektor stick, Sleek contouring set.

Lijepi pozdrav!

Nives

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Stil Trendovi

Would you dare? Part 2

Još uvijek niste sigurni da smijete kombinirati blazere i tenisice?! Evo par zanimljivih stylinga koji će vas ohrabriti. Open Grey
Stil Trendovi

Er tanzt zu sehr nach mamas Pfeife…

I kad su već odrasli muškarci, mnoge  mame vole poklanjati svojim sinovima jako dosadne komade odjeće, nezanimljive pulovere, nemaštovite košulje