Trendovi

Style termometar: Zavodljivi cut out

Pozdrav!

Temperature se penju, gotovo je neizdrživo vruće i dugi rukavi vam nisu ni na kraj pameti? Razmislite još jednom, cut out u području ramena spašava od velikih vrućina, plijeni poglede na osunčano, zavodljivo rame. Ako je izrađena iz viskoze, poput ove, ugodno hladi kožu za većih sparina, a za nešto hladnijih večeri osigurava udobnost, ugodno nošenje i prigodna je za izlaske, ali i formalnije prigode (izložbe, eventi, koncerti, vjenčanja).

Tamnoplava haljina voli svježe detalje  pa tako tokom dana uz nju izvrsno pristaju nježno ružičaste slingbacks, a uvečer resice i nešto blistavog nakita.

Na fotografijama su proizvodi: cut out maxi haljina s ručno izrađenim mrežastim detaljem by Marla, slingbacks Zara, sandale s resicama Nina Fashion, Art Deco trio rumenilo, Urban Decay primer za sjenila, Urban Decay naked skin korektor, Urban Decay Vice lipstick, Vichy liftaktiv make up i  metalne naušnice oslikane rukom (vlasništvo stilista).

Želim vam ugodan nastavak radnog tjedna!

Nives

 

https://www.instagram.com/p/BypVxnwnoBJ

 

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa