Trendovi

Stylish uz mjere štednje 1. dio

https://www.instagram.com/p/CDWPaEMAdhQ

U doba korone, svi smo puno oprezniji s novcem i potrošnjom. Ako ste u fazi štednje, dobro će doći praktične ideje za styling, koje će ga osvježiti i učiniti zanimljivijim, a pritom biti blage za vaš kućni budžet.

https://www.instagram.com/p/CCRDNArCnkJ

Micro bags su i dalje in, a ove sezone u mnogim streetstylinzima, primijećene su nošene u području struka i bokova, zakačene za remen, poput nakita. Na streetstyle sceni jako su popularne zbog svoje atraktivnosti i fotogeničnosti, iako su prilično nepraktične, u njih stane tek nekoliko najbitnijih sitnica. Micro torbice možete nositi ležerno prebačene preko remena ili zakačene za kukicu remenja, čime postižete jaki styling efekt.

https://www.instagram.com/p/CAVwnGdDpRG

Ako ste u fazi štednje, mogao bi vas razveseliti još jedan trend – coat slinging. Radi se o načinu nošenja oversize jakne, blazera i ogrtača, ležerno prebačenih preko ramena. Outfit tako djeluje puno zanimljivije, a radi još veće atraktivnosti, možete kombinirati crni oversize blazer sa mrežastim topovima, neon remenjem i šalovima u području struka.

https://www.instagram.com/p/B9PSmgfFIf0

Za ljetnih dana, kad jako padnu temperature, nije grijeh razmišljati o dugim nogavicama, čarapama pa čak i tzv. ljetnim čizmama iz mekog velura. One su uvijek neke svijetle boje, najčešće beige ili žute, a imate li dovoljno hrabrosti, možete ih nositi u over the knee varijanti, uz dugu košulju, koja djeluje poput haljine i karirani blazer, po uzoru na influencericu Leonie Hanne. Ovaj je look toliko atraktivan i udoban da hlače bezbrižno možete ostaviti u ormaru. Šarmantni dodaci stylingu su ogrlica zlatnog tona i čista suprotnost maxi čizmama – mini bag. Ako ste u fazi štednje, ovo je economy prijedlog jer malo je hrabrih koje nose ljetne čizme intenzivne boje pa cijene trendovskih modela brzo padaju.

https://www.instagram.com/p/CAkS_dRJ62y

Ako ste u fazi štednje, evo zanimljivog prijedloga kako nositi tank top, bijelu potkošulju i jeans – uz dodatak prozirne bluze vezane u čvor s prednje ili bočne strane. Ovaj trik ne samo da povećava styling efekt, već i asocira na trenutno vrlo popularne modne 90-e.

https://www.instagram.com/p/CBCEH5NlxK2

U fazi štednje, razveselit će vas produžetak trenda strappy sandala nošenih preko hlača širokih nogavica. Ovaj look odlično dopunjuju bijela muscle T shirt i maxi pouch bag.

https://www.instagram.com/p/B_cpxM3FNvR

Strappy sandale možete vezati i oko vrlo širokih nogavice chino hlača, u skladu sa aktualnim ovosezonskim trendom safari.

https://www.instagram.com/p/B6x54CZj51m

U svom ormaru sigurno imate haljinu s uzorkom na bretele ili maxi suknju s gumom, koju možete nositi poput haljine, preko bijelog T- shirta. Ovaj stylish trik jako vole influencerice na sjeveru Europe.

https://www.instagram.com/p/CB411Q8pMza

Oversized blazer nekad je toliko širok da traži malo intervencije u području struka. Stegnite ga muškim remenom i naglasite struk, to uvijek dobro izgleda.

https://www.instagram.com/p/BoKcMV2BqLj

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa