Inspiracija

Stylish uz mjere štednje 2. dio

https://www.instagram.com/p/CEjz2XnHrWa

Postoji još mnogo načina na koje možete uštedjeti i pritom biti izvrsno odjeveni. Win – win situacije čine produkti koji su održivi i pritom štede vaš novac.
Potražite prošlosezonske komade na rasprodajama i u outlet centrima. Investirajte u odjevne komade koji će biti trend i iduće hladne sezone:
Oversize cardigan je multifunkcionalan odjevni komad, nosiv u svim sezonama.
Power suit je jedan od onih trendova koji ima svoj nastavak u jesen. Novost su ležerni krojevi, oversized forme – široka ramena, široke nogavice. Najbolje je investirati u odijela svjetlijih tonova jer se lako kombiniraju s raznovsrnim modnim dodacima.

https://www.instagram.com/p/B8PLqJ6p8Ar

https://www.instagram.com/p/BzXPK8hIpTB

Mini torbice su i dalje trend, a trebate li više prostora u torbi, ponesite još jednu dodatnu – supertrend je kombinacija veće i manje torbe istog uzorka i boje. Investirajte u luksuzniji brand – vrijednost Chanel torbi skočila je u posljednjih šest godina čak 70%.

https://www.instagram.com/p/B-40xMfD9lI

Soft ili pouch torbe su tajna trajnog uspjeha. Meke, nagužvane i nošene poput ukrasnog jastučića u području struka, ove torbe podižu outfit, istovremeno dajući osjećaj ugode nošenja.

https://www.instagram.com/p/CDWcPN3g0Iy

Lanci s karikama – ogrlice s karikama su trend koji ima nastavak u hladnoj sezoni. Možda ste u proteklom razdoblju stekli dojam da su ovaj trend nedavno nametnule svjetski poznate influencerice, ali ranijih sezona nosile su ih i slavne manekenke u srebrnoj i oversize verziji. Nabavite što krupnije, zlatnog tona!

https://www.instagram.com/p/CCoMPTHgHMU

Remenje nošeno u području struka osigurava lijepu, ženstvenu siluetu. Ležernim outfitima daje eleganciju i omekšava stroge muževne forme.
Stilski savjet – nakon što ga provučete i stegnete, nosite remen opuštenog kraja.

https://www.instagram.com/p/CEoeTHUHjM3

https://www.instagram.com/p/CEUCxNFHiNw

Kad imate dojam da vaš outfit djeluje slabašno, kožna jakna, kožna košulja i kožni ogrtač spašavaju stvar. Nema gužvanja, cufanja i uvijek djeluju vrlo moderno. Kombinacija s visokim čizmama uvijek izgleda odlično, a trend kožnih odjevnih komada ima nastavak u jesen.

https://www.instagram.com/p/B8uIspeBYfm

Stil sedamdesetih nastavlja se u hladnoj sezoni i lako ga je citirati vintage komadima  s potpisom ili jednostavnom kombinacijom print haljina i klompi, trapezica i velur jakne – blazera.

https://www.instagram.com/p/CFKAckLHG23

https://www.instagram.com/p/B9zWnEelTE6

Ako ste još lani nabavili karirani blazer, nosite ga što više i u novoj hladnoj sezoni. Lako se kombinira s različitim stilovima, za razne dnevne prigode. Najisplativiji su karirani blazeri klasične forme, kombinacije do tri boje – nikad ne izlaze iz mode.

https://www.instagram.com/p/B-2Hv7nh5Py

Oversize kožni ogrtači pastelne, pješčane i beige nijanse, smiruju intenzivnu pink i ciklama nijansu, a nosivi su uz odjeću raznih stilova.

https://www.instagram.com/p/B9rL9UjCXgD

Ogrtači iz lakirane kože nosivi su u casual verziji, kod oba spola

https://www.instagram.com/p/CCbWAhbnzIk

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name