Trendovi

Stylish uz mjere štednje 3. dio

https://www.instagram.com/p/BdDVzKTD4YS

Outfit kao preslikan iz osamdesetih? Iako su ga odobrile najpoznatije svjetske modne kuće, radije ne jer su uvijek mogući stilski promašaji. Da bi vaš outfit sigurno podsjećao na modne osamdesete, ali umjereno, držite se savjeta:
nosite široku odjeću, posebno hlače, ali pripazite na širinu i nabore. Sa suženjima na hlačama i naborima, izbjegavate radnički look i kreirate dobru siluetu. Dodajte visinu pomoću potpetica kaubojskih čizama, što će cijelom looku dati više atraktivnosti i chic dojma. Neka silueta bude slouchy – oversized puloveri, cardigani, mantili, kaputi i blazeri daju taj željeni opušteni look, kao da se niste previše trudili oko izgleda. Dopušten je mix stilova – kaubojske čizme uz workwear hlače, kožne hlače rock stila i čizme lambskin look. Važno je da look bude uzbudljiv.
Neka čizme ne budu previsoke, najbolje neka završavaju malo ispod koljena. Tako ćete izbjeći pretrpani izgled.

https://www.instagram.com/p/B88U6MUnQpx

https://www.instagram.com/p/B5CdpGLi_Ef

https://www.instagram.com/p/B3oOauqldU9

https://www.instagram.com/p/B1_Zl63J80H

https://www.instagram.com/p/B3Vd3jeHSWW

https://www.instagram.com/p/Btgzv8anqiU

Vrlo veliki trend su off shoulder topovi i puloveri, no ako ste u fazi štednje, možete oponašati ovu formu pomoću lagano raskopčanog pulovera, koji pada na ramena. Ovako nošen pulover djeluje sexy, bez napora i super moderno. Uz to odlično pristaju upadljive naušnice.
Tuck in trend ne košta ništa,  a zabavan je. Radi se o nošenju pulovera na način da prednji dio uvučete u donji odjevni predmet, a stražnji slobodno iz njega viri van. Ovim trikom stilisti i streetstyleri se služe puno jer čak i puloveri bez forme ovako nošeni, laskaju figuri. Na isti način poigrajte se s bluzama, T shirt majicama, duksicama.

https://www.instagram.com/p/B039P2clD0A

Još jedan styling trik privući će poglede – nosite pulover s krive strane, s kopčanjem an leđima. Remen hlača vežite također na leđima

https://www.instagram.com/p/B5lN6tsnGKA

Još jedan trik osvježit će garderobu i privući pažnju na leđa. Osim naopako nošenog kardigana, čiji V izrez je na leđima, nosite i niz ogrlica okrenut na leđa.

https://www.instagram.com/p/CGcpzs8nycJ

Tuck in trend pogodan je za sve lagane gornje odjevne predmete

https://www.instagram.com/p/BwpvL0qnv1i

https://www.instagram.com/p/BqH4F6qByte

https://www.instagram.com/p/B6Sg8d5jhra

https://www.instagram.com/p/BpU9yETnU6x

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa