Inspiracija

Svakoj figuri njeni idealni krojevi (3)

Visoki ste (174 cm i više), ženstvene građe i atraktivni a figura je unatoč konfekcijskom broju 44 vrlo dobro proporcionirana? Idealni modni stil za vas je onaj koji figuru ističe meko, ni u kojem slučaju nametljivo.

Što nositi u ovom slučaju, kad teško pronalazite trendy odjevne komade za sebe? Najbolje se orijentirati prema basic komadima, kojima dodajte vrlo upečatljive dodatke, poput torbice intenzivne boje ili cipela s remenčićima, vezanjem, tamnog šešira i sl). Nisu vam zabranjeni uzorci, možete nositi i one animal printa ali neka su krivulje položene dijagonalno a odjevni predmet koji ih sadrži ( npr haljina na preklop) neka ima paspule tamne boje i umjereni V izrez te duljinu do koljena. Neka blago prati liniju tijela i najbolje je da ima duge rukave. Izbjegavajte voluminozne i široke krojeve, učinit će figuru još širom (osim ako u gornjem dijelu imaju neku zanimljivu interakciju i izrađeni su iz mat tkanine) a tunike i haljine s printom i one rezane ispod grudi, pletene,  dopunite tamnim, najbolje crnim leggings ili čarapama velike gustoće.  Od obuće, najoptimalnije su cipele sa srednje visokom petom, tamnije boje. Birajte one oval forme i s remenčićem, koje otkrivaju dosta kože, to optički izdužuje.

Uz tamni jeans nosite svjetliji pulover iz lurexa ali hlače neka imaju ukrasne šavove na džepovima u kontrast boji. Drapiranje u području grudi i struka optički umanjuje trbuščić kao i jeans prsluci sa prošivima neke kontrastne boje. Figuru stanjuje optički i pulover ili jakna s detaljima na reverima, poput sitnijih volana i dubljeg  V izreza a isto čine tunike i bluze u ležernijoj formi, jačeg tona (npr ciklama) V izreza.
Kritične točke, koje biste rado prikrili, radije istaknite ali ležerno, pomoću krivulja raspršenih po površini odjevnog predmeta u točkastoj varijanti, npr tunike ovalnog izreza, koja se širi u A liniju. Od pomoći će vam biti i donje rublje visoko izrezanih gaćica, s dodatkom volana u području struka te tamnije suknje duljine do koljena i s kopčanjem po sredini. Kratke suknje – minice optički šire! Jakne bi trebale biti duljine nešto preko bokova i izrađene iz mekših tkanina a idealne hlače su one koje se šire od bokova prema nogavicama – tamnijih su zemljanih tonova i ravne forme.

Ne pokušavajte na silu ući u uže čizme, posebno ako su vam potkoljenice jače. Uvijek birajte čizme sa širim gornjim dijelom, u kojima će noga moći “disati”.

Izvor foto: fashiongonerogue.com (Candice Huffine za River Island)

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name