Inspiracija

Svakoj figuri njeni idealni krojevi (5)


Niži od 160 cm, još uvijek možete ući u konf. broj 32/34 i ponekad odjeću nalazite na dječjem/djevojačkom odjelu? No, tamo baš i ne nalazite odjeću prilladnu za svoju dob? Ne brinite, puno žena muči isti problem. po povoljnim cijenama uvijek možete naći odjeću koja će laskati figuri a biti primjerena vašoj dobi ali upamtite ove savjete:
Idealan modni stil bio bi sastavljen iz užih formi odjeće, decentnih uzoraka i svijetlih boja. Izbjegavajte sve masivno i s naborima. Uži, duljine do struka blazeri, uravnotežuju proporcije. Nosite i strukirane bluze, preko jeansa jer to izdužuje liniju.
Kao modne dodatke birajte uže šalove i kravate dijagonalnih uzoraka jer oni izdužuju figuru. Nogavice hlača neka su ravne linije, to izdužuje a ispod njih nosite cipele s potpeticama.
Volite li više ženstveniju odjeću, birajte pulovere s uzdužnim prugama, s vezivanjem u području struka. Dublji V izrez na majicama i topovima izdužuje figuru, posebno ako su empire kroja.
Centimetre optički dodaju i tamne haljine, tamni jeans ali i košulje intenzivnijih boja, rezane ispod grudi te kraće jakne, bolera s vezanjem oko vrata ili nekim drugim detaljem u području gornjeg dijela tijela.


Nosite mini haljine ako smatrate da imate dobro oblikovane noge a ispod njih donje rublje visoko izrezanih nogavica. Noge izdužuju kratke suknje i vrlo uske nogavice hlača te elegantne cipele i gležnjače na petu.


Od modnih dodataka birajte manje detalje i torbice manjih dimenzija i ovalne, uže i nježnije forme.

Odjeća na fotografijama; foto: mytheresa.com

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name