Inspiracija

Svestrani, savršeni basic? Sivi oversized pulover

Ono što si želimo u ormaru, mora biti funkcionalno i slagati se s ostalim komadima garderobe jer ne mislimo bacati novac na stotine neupotrebljivih predmeta.
Neki (trendy) komadi nosivi su zapravo sezonama i idealni za kreiranje barem četiri različita looka. Sivi oversized pulover je jedan od takvih komada. Jednom stiže u kombinaciji s boyfriend jeansom, s dodatkom kristala, patches ili maramom sa printom, u više boja. Dodatak stylingu je torbica dugog remena, sivkastog tona.
Idući put kombiniramo klasični sivi pulover s otvorenim rubovima, uz muške košulje iz divlje svile, pilot naočale, peeptoe čizme i torbe vrećaste forme s resicama, u nekoj kontrastnoj boji.
Treći put, biramo sivi pulover i slažemo uz njega clutch s nitnama. Za hladnijih dana, kada želimo biti very stylish, kombiniramo sivi pulover s jaknicom šarenog , cvjetnog printa, uz kožne  hlače potfrknutih nogavica, ankle boots crne boje i vrećastom torbom s nitnama.
Ležerno i vrlo moderno, djeluje kombinacija pulovera i majice kraćih rukava, iz kojeg proviruju slojevi, a sve dotjeruje šljokičasta suknja.
U ovoj kombinaciji, uz sivi pulover, šljokice ne djeluju svečano, posebno kada čitav look uparite sa čarapama boje kože i crnim gležnjačama na petu.
Balerinke s perlicama pravi su slatkiš uz takve basic odjevne predmete, a živost stylinzima daju narukvice leo uzorka, koje dodaju potrebnu dozu sex appeala. Struk možete naglasiti remenjem s mašnom, a čitav look osvježiti i zaokružiti maramom pink i crnog uzorka.

U nastavku teksta, još malo ideja od streetstylinga.

foto: Closetful of Clothes, Fashion Tag Blog, pinterest, The Fashion Cuisine

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name