Trendovi

Svestranost žute maxi haljine

https://www.instagram.com/p/BlJXPcRBK-p

Svježi citrusni tonovi, poželjni su tokom čitave godine jer podižu raspoloženje i podsjećaju na citrusno voće, koje daje energiju i zdravlje.  Ove sezone preselili su na maxi haljine mnogih dizajnera i to u dvije nijanse – citrusnoj i ceylon yellow.

Za haljine u brašunastoj verziji ne treba čekati božićno razdoblje, Attico predlaže tzv. ljetni baršun u citrusnoj žutoj, uz strappy sandale cool metalic srebrne boje. Outfit koji podsjeća na mango sorbet i srebrnu žlicu, među prvima je ponijela Dakota Johnson, a lijepo izgleda i u colorblocking verziji sa vezenom crvenom torbicom

Nijansom Ceylon Yellow, koja je zagasitija, ali ju svejedno mnogi nazivaju odvažnom nijansom koja zahtijeva pažnju, poigrali su se dizajneri modnih kuća Bottega Veneta, Diane von Furstenberg, Anna Sui, Oscar de la Renta.
Ako se ipak ne usuđujete samostalno ponijeti maxi haljinu u žutoj boji, kombinirajte ju s gornjim odjevnim predmetom u  kontrastnoj sivoj ili crnoj boji,  a od uzoraka birajte crno-bijeli karirani, u formi ogrtača ili kaputa.
Ove sezone, žute maxi haljine nose se u kombinaciji s uskim remenom, mule cipelama i uskim kraćim čizmama s vezicama neon žute boje.

https://www.instagram.com/p/Bg2TpQ_FXhQ/

https://www.instagram.com/p/BocpkJ5nZF-

https://www.instagram.com/p/BoOlO2LBwXK

https://www.instagram.com/p/BpKhw9DCrZf

https://www.instagram.com/p/BpaG5xdiQNF

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa