Trendovi

Svevremenski trench u novom ruhu

https://www.instagram.com/p/Bf_X_cSHNla

Klasični beige ili pješčanosmeđi trench, nosi se na početku tople sezone, već za prvih toplijih dana. Odličan je basic komad za modne kombinacije različitih izričaja, a ovog proljeća stilisti ga predlažu preko prozirnih topova i bluza te mini suknji fishbone uzorka. Za nešto hladnijih proljetnih dana, preporuča se nositi ga preko kariranog blazera, a na ulicama svjetskih metropola primijećeni su i modni eksperimenti poput kombinacija trencha, tamnih jogging hlača i strukiranih ski jakni žarkih tonova.

Žućkasti trench lijepo se slaže sa svijetlim jeansom i valovitim prugama, a influencerice nose neobične, arty forme poput strukiranih haljina, stegnute u struku pojasom iste boje, iz istog materijala. Isti trench kombiniraju uz dokoljenke grafičkog ili logo  uzorka i pumps, iste intenzivne boje, poput smaragdnozelene.

Trench beige i pješčanog tona, zaista je nosiv na različite načine i svevremenski je klasik, koji se isplati imati u svom vlasništvu. Dobro izgleda i kad mu podvrnete rukave, pritom otkrivajući osunčane podlaktice, a lijepo se slaže s leo uzorcima i odijelima nebeskoplavog tona. Za svečane prigode preporučuje se trench metalic sjaja, brončanog tona ili voluminozni model s blistavim stakalcima i kristalima na površini materijala.

https://www.instagram.com/p/Bfy0iP3n4Ta

 

https://www.instagram.com/p/BftsP0cnTu8

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa