Trendovi

Svjetske modne i filmske zvijezde obožavaju nude ruževe, a Vi?

https://www.instagram.com/p/BsairYNg84z

Na popisu omiljenih nijansi modnih i filmskih zvijezda, najviše mjesto zauzimaju nude nijanse. Nije ni čudo jer upravo nude ruževi intenziviraju nijansu usana i daju im dojam prirodnosti – no make upa.
Ovi ruževi mogu se grubo podijeliti u tri skupine: svijetli, srednji i tamni nude. Onaj koji idealno pristaje vašoj puti i nijansi usana, određuje se prema podtonu kože, koji ne ovisi o godišnjem dobu (ljetnih mjeseci tamnimo, ali podton ostaje uvijek isti). Podton kože možete otkriti jednostavno – pogledajte koje boje su vam vene na podlaktici. Ako su one zelenkaste, Vi ste topli tip. Ako su plave, pristaju Vam hladnije nijanse nude ruževa.

Među nude nijansama ističe se i svijetla nijansa Serge Lutens ruža “Rose des Glaces”.

https://www.instagram.com/p/BzVpQ6AF8tT

Kozmetički ekvivalent bijelom T shirtu savršenog kroja? Ruž nude nijanse koja laska tenu. Novi nude ruževi imaju prekrivnu teksturu, koja ne liči na tonirani balzam, iako u nazivu sadrže tu riječ. Shiseido u svojoj kolekciji ima ColorGel Lipbalm u tonu Ginkgo, koji će oduševiti žene svijetle puti.

Celebrity trend ove sezone su usne nude nijanse. Za svaki ton kože, postoji odgovarajuća nijansa nude ruža. Jasmine Tookes nosi srednji i tamniji ton nude ruža.

https://www.instagram.com/p/B0ihtnND-VL

Da biste ispravno odredili nude nijansu ruža, koja idealno pristaje Vašem tenu, trebate znati podton kože, a njega otkriva boja vena na podlaktici. Ako su one zelenkaste, Vi ste topli tip. Ako su plave, pristaju Vam hladnije nijanse nude ruževa.

https://www.instagram.com/p/BQ4-zCSAbij

Cliniqueov “Even Better Pop Lip Color” u tonu “Camellia”, također spada u svjetlije nude nijanse ruža.

https://www.instagram.com/p/B3b_aKJlG-D

Tom Ford ima fantastičan izbor nude nijansi ruževa za usne, a jedna od istaknutijih svjetlijih je Alistair iz “Boys & Girls” kolekcije.

https://www.instagram.com/p/B05tsOjB8WH

Kad jednom pronađete svoju idealnu nude nijansu (koja izvrsno pristaje vašoj puti) više se ne odvajate od nje. Jedna od srednje nude nijansi, koja izvrsno pristaje blago preplanuloj puti je Diorova Sensual Matte.

https://www.instagram.com/p/BhB3wybBqIB

Chanelov Rouge Allure Velvet Extreme i nijansa 102 – srednja nude nijansa, koja pristaje toplijem tonu kože.

https://www.instagram.com/p/Buweb7HH0iw

Nude ruževe najbolje je birati pri danjem svjetlu. Tek kad ste sigurni u svoju nijansu, birajte ju preko online shoppinga. Dr Hauschka ima nijansu koja odlično pristaje toplijem tonu kože – Natural Spirit Collection Lipstick No. 20.

https://www.instagram.com/p/B202X3No2O2

Uvijek se dobro podsjetiti pravila: kada su oči jako naglašene, usne trebaju biti tihe. To znači nude nijanse, a jedna od onih koje dobro pristaju i svjetlijem i nešto tamnijem tenu je MAC Powder Kiss Lipstick “Best of Me”.

https://www.instagram.com/p/B0c6a2mo2Om

Nude economy & high class nude.

 

https://www.instagram.com/p/B6lpoqLHBeu

Ljubiteljica nude nijansi ruževa je i glumica Lilly James, koja uz nude usne kombinira smokey eyes i meke zemljane nijanse sjenila na kapcima.

https://www.instagram.com/p/B0DN8CwAm0C

Nježna kombinacija nude ruža, počešljanih obrva, malo rumenila i vrlo malo maskare, djeluje prikladno, svježe i zdravo u dnevnim prigodama. Nježno natapkan na usne, ruž nude nijanse, djeluje najprirodnije. Ukoliko se ipak želi malo intenzivniji ton, ponovi se postupak, sloj na sloj. Natural look znači – bez olovke za usne. S nude nijansama ruževa, a posebno s onom, koja idealno pristaje vašem tenu, na dobitku ste i kad je riječ o mrljama i greškama kod šminkanja.
upotreba nude ruževa od vas traži samo nešto intenzivniju pripremu kože, preparativnom kozmetikom jer ako se pravilno ne njegujete, nude ruž ističe nedostatke tena i bore. obavezno prije nude ruža koristite balzam za njegu usana.

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa