Kozmetika

Do svježine tena u par koraka

https://www.instagram.com/p/BYqApmAlKzR

Ako ste ujutro pod stresom, žurite na posao i uvijek si djelujete umorno, donosimo nekoliko trikova za brzu svježinu, pomoću ciljanih proizvoda!

Želite li da ten izgleda svježe i prirodno, birajte CC kremu umjesto pudera! Ona će kožu njegovati, neće je isušiti, ima zaštitu protiv sunca i prilagođava se tonu kože. Jedna od takvih dobrih krema je clinique Moisture Surge SPF 30.
Za prekrivanje podočnjaka koristite korektor s jastučićem – Cushion makeup njeguje kožu, čuva joj vlagu i lako se nanosi spužvicom.

Beauty blenderom, malo navlaženim, nanesite korektor na kritična mjesta na licu i lagano ga utapkajte u kožu. Tonski prijelazi se lako ublažavaju blederom.
Brže i lakše ćete nanijeti kremasto rumenilo, nego ono u prahu, a ono će i dulje držati. Čistim prstima nanesite minimalnu količinu, nježno ga razmažite i lagano utapkajte u kožu.

https://www.instagram.com/p/BXIMsJhl52e

Isto učinite s highlighterom u sticku i nanesite ga na područje između obrva, malo na vrh nosa i gornje usne te na obraze, iznad rumenila.
Na kraju šminkanja fiksirajte svoj makeup, kako bi trajao što duže, izgledao što svježije i da ne bude razmazivanja.

https://www.instagram.com/p/BZIHvMlg5UB

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Kolumne Kozmetika Text by Durica

Whatta…Nail!!!

Došle su i počele mahati rukama istovremeno pričajući o umjetnim noktima. Kakvim noktima? Ništa mi nije bilo jasno, a uskoro
Inspiracija Kozmetika

Dependence of…

Kako jednom proizvođaču i iskusnom trgovcu a bome ni ne manje uspješnom marketing djelatniku, poput mene, uzeti novac u dvadesetak