Inspiracija

Ta divna statement pletenina

https://www.instagram.com/p/BZ0qwcWAJqg

Pletiva svih uzoraka, boja i debljina, često oversized, s izduženim rukavima, dodatkom volana na orukavlju i raznim destroyed efektima na površini, ove hladne sezone su poželjan basic, casual street stylinga.
Ponekad su  trobojna ili dolaze u kombinaciji tonova jedne boje, a ispod njih, radi mrežaste i rijetke strukture, proviruje atraktivno donje rublje.

https://www.instagram.com/p/BY5dGZTASFB

Poetry knits, vrsta oversized pletiva, naglašenog je volumena, a ove sezone biraju ga zaljubljenice u boho izričaj. Ova vrsta pulovera kombinira se uz hlače širokih nogavica, iz jeansa i vunenih štofiova, te kožne midi suknje iz patchworka. Topla, udobna i ležerna XL pletiva, ove sezone nose se i samostalno, poput haljine, uz sneakersice i sokne istog tona, a ona grafičkih i apstraktnih uzoraka, u elegantnijoj varijanti, uz cipele s remenčićem.

https://www.instagram.com/p/BRX-rdkhblk

 

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name