Kozmetika Trendovi

Tako to radi Claudia!

https://www.instagram.com/p/BY5jTaRjts4

Claudia Schiffer make upu daje posebnu moć. U početku karijere je, kaže, bila stidljiva jer je sva pažnja bila usmjerena na nju, a pomoću make upa mogla je postati netko drugi.
S intenzitetom make upa, pojačavala se i moć razigranosti, zavođenja i smjelosti. Danas Claudia Schiffer ima 47 godina i svo svoje iskustvo radeći kao model, iskoristila je za gradnju vlastitih modnih marki. Željela je jednog dana sama stvoriti kolekciju, koja će ženu veseliti i uljepšavati od jutra do mraka, a kako je odrasla uz kozmetiku Art Deco, to je ime upamtila među prvima. Rado se sjeća svih maminih plavih sjenila, koje je rado posuđivala i zato suradnja s Art Decoom za nju ima posebnu važnost.

https://www.instagram.com/p/BYn9FYXjE3C


Kolekcija Claudia Schiffer make up kombinira visoku modu i profesionalnu kozmetiku, jednostavnu za korištenje, a ambalaža joj je prepoznatljiva, luksuzna, puderasto roza s elegantnim zlatnim rubom. Proizvodi će biti dostupni u petnaest zemalja i online trgovini www.claudiaschiffermakeup.com.

https://www.instagram.com/p/BY79aWnDiDo

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa