Inspiracija

Taxi koji uljepšava dan!

Serbia Fashion Week će se i ove jeseni pobrinuti da pripadnice nježnijeg spola nauče nešto novo o šminkanju, da stignu sigurno i besplatno na željenu lokaciju i iz taxija izađu zadovoljne, s poklonom prestižne kozmetičke marke INGLOT. U narednom periodu, na beogradskim i novosadskim ulicama primijetit ćete jedan neobičan taxi koji dame obožavaju. Serbia Fashion Week taksi je u prometu svakog dana od 21. do 28. listopada u Novom Sadu, u suradnji sa udruženjem Naš taksi i od 29. listopada do 5. studenog u Beogradu, u suradnji sa udruženjem Taksi Taxi. Kada ugledate vozilo obilježeno znakom Serbia Fashion Weeka, obavezno ga zaustavite jer će vas besplatno odvesti na odredište, a unutra vas čeka profesionalna šminkerica Inglota koja će vas uljepšati i posavjetovati o načinima i trikovima šminkanja.Prilikom izlaska iz taxija, dobit ćete i poklone u vidu paketića sa Inglot make upom.

Kako već sezonama pred “Nacionalnu nedelju mode” vlada sve veći interes za ovom akcijom, da ne biste „jurile taxi“ po Novom Sadu ili Beogradu, preporučujemo vam da u toku trajanja akcije pratite službenu stranicu Serbia Fashion Weeka na kojoj ćete moći saznati lokaciju vozila u datom trenutku.

Već od 9. studenog očekuje nas početak glavne manifestacije – Serbia Fashion Week, čiji će glavni program biti smješten u Kongresnom centru “Master” Novosadskog sajma, tokom koje ćemo imati priliku da pogledamo nove modele za sezonu Jesen/zima koje nam donosi preko 70 dizajnera iz Srbije, regije i Europe. Od 9. do 16. studenog, slijede i Design Week, edukativne konferencije, show room i mnoge druge.

Zahvaljujući suradnji sa Serbia Fashion Weekom, mnogi su srpski dizajneri imali šansu svoje kolekcije predstaviti u inozemstvu a među njima je i Zvonko Marković, sudionik Tjedna visoke mode u Parizu, Danijela Božić u Sant Petersburgu, Mladen Milivojević Baron na Malti, a za nekoliko dana odlazi i na Baku Fashion Week, dok Boško Jakovljević i Vasilije Kovačev spremaju kolekcije za svoje revije u Ateni.

Tjedni mode imaju za cilj doprinijeti razvoju kulture i privrede u svakoj zemlji, potencirajući povezivanje domaće modne scene sa prepoznatljivim tržištima u Europi i vodećim centrima mode u svijetu.

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name