Design Inspiracija

Tina Maze potpisuje Lencia kolekcije Victory i Snow Queen

Zlatarna Celje je u suradnji s najboljom slovenskom skijašicom Tinom Maze, izradila dvije ekskluzivne kolekcije koje utjelovljuju osebujnu eleganciju i nepobjediv borbeni duh mlade sportašice.

 

Obje linije nakita, koje su dio jesensko-zimske kolekcije LENCIA TINA MAZE, dolaze s potpisom slovenske kraljice snježnih strmina.

Najnovija kolekcija nakita Victory vodi nas u nepregledne daljine bajkovite Rusije koja se kao hladna jutarnja rosa prelijeva u plemenitim modrim tonovima. Ove boje predstavljaju moć i pobjedu koju sugerira i sam naziv kolekcije.

Kolekciju Victory je zajedno s Tinom Maze dizajnirala vrhunska dizajnerica nakita Zlatarne Celje Olga Košica koja je formiranjem posebnog modrog privjeska na ogrlici i naušnicama dočarala simboliku medalje, dok je oblikovanjem srebrnog prstena i dva modela srebrnih naušnica ilustrirala pobjedničko postolje koje na predstojećim Olimpijskim igrama čeka Tinin dolazak.

Druga kolekcija LENCIA TINA MAZE, koja nosi naziv Snow Queen, upotpunjena je jarkim topazom u blistavim nijansama zelene boje. Topaz se od ostalog dragog kamenja razlikuje upravo po svojoj tajanstvenosti.

O inspiraciji za kolekciju Snježna kraljica, koju čine ogrlica, prsten i dvoje naušnice, Olga Košica ističe:

»Tina Maze ima svoj jedinstveni stil, kojeg ne napušta ni za vrijeme natjecanja, a iz kojeg proizlazi i njezina fizička snaga i natjecateljski duh. Osim što je iznimna sportašica, Tina Maze se može pohvaliti i mekoćom i nježnošću koje se odražavaju u kolekciji LENCIA TINA MAZE. Kolekcija Snow Queen odražava upravo tu kombinaciju ženstvene elegancije s dinamičnom energijom i ambicioznošću.«

Osim nakita, slovenska sportska zvijezda je predstavila i fotografije za kolekcije Victory i Snow Queen  te se još jednom dokazala i kao model pred fotografskim objektivom.

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Design Kolumne Text by Mariann

Amore. Caffè. Amore.

Idemo malo proširiti naše horizonte. To mi je naime misija kao kolumnist ovog fashion portala, pa da portal naraste i
Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da