Inspiracija

Tkanina koja stvara priče, ove jeseni je retro denim!

https://www.instagram.com/p/BlFiAOWFddY

Veliki povratak retro jeansa u kolekcije i na ulice svjetskih metropola, oduševit će sve ljubitelje modnih osamdesetih i devedesetih godina.

Miu Miu ove sezone nudi stonewashed modele iz jeansa, nadahnute razdobljem Rock”n” Rolla pedesetih. Kombinacije jeansa used efekta, obrađenog specijalnim kamenom, u trenutku ostavljaju utisak i osmišljene su tako da stvore efekt love it or hate it. Gledajući ih, brzo imate osobni utisak, primjećujete wow efekt i visoki fun faktor.

https://www.instagram.com/p/BpFVQALFvut

https://www.instagram.com/p/Bojm_fVFyV-

 

https://www.instagram.com/p/BohURrilSyv

Mantilima iz patchwork denima, kreativna direktorica Diora, Maria Grazia Chiuri, ponovno je oživjela 1968.’u i slobodu misli.

https://www.instagram.com/p/BnRFhMhjc0O

Y Project ove sezone nudi isprani jeans istaknutih kontrasta na šavovima i prošivima, a kombinira ga u layering stilu. Nešto tamniji jeans istog branda, kombinira se uz tamnoplave, asimetrične veste prugastih detalja, što čini zanimljiv vintage duo, nosiv i u ured.

https://www.instagram.com/p/BgHJ0lOF2Rh

MSGM nudi jake kontraste, spaja jeans blazere sa crvenom i ružičastom, a da bi dojam bio što snažniji, dodaje i over the knee čizme iste boje, kao i kombinezon.

Nešto blaža verzija ovosezonskog jeansa i to u svijetlim tonovima, dolazi iz Paco Rabanne studija, u kojemu spajaju pulovere marine uzorka i meke jeans hlače mrkva kroja s tamnoplavim blazerima. Ovu smirenu kombinaciju voljet će klasičarke i poslovne žene.

foto hey-woman.com, pinterest, instagram

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name