Inspiracija

Top Trend je Barbie Core!

O najpoznatijoj lutki na svijetu možete misliti što hoćete, no otkad su se pojavili prvi kadrovi sa seta filma Barbie, u kojemu glavne uloge tumače Margot Robie i Ryan Gosling, zavladala je prava Barbie groznica.

Megan Fox, Zendaya, Lizzo, slave ovaj superženstveni trend kroz outfite i boju kose, a u obožavanju ružičastih nijansi pridružili su im se mnogi slavni muškarci poput Machine Gun Kellyja.

Čak je i Valentino na pistu poslao kolekciju obojenu ružičastom bojom, kreiravši s Pantoneom nijansu Hot Pink za svoju jesensko – zimsku kolekciju. Koliko snažno, elegantno i cool može djelovati  nekad ismijavani total look u ružičastoj, dokazale su najpoznatije influencerice, sudionice  njegovog showa.

Ako se ipak dvoumite, nabaviti ili ne komad odjeće ili accessoirea intenzivno ružičaste nijanse, ovogodišnje kolekcije bogate su i umjerenijima, poput Bubble Gum pink te smirenijim krojevima.

Foto Pinterest i vlasništvo stilista

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name