Trendovi

Top trend je spoj mini i midi duljine!

Hiperženstvene midi suknje sada imaju novi dodatak – duboki prorez na prednjici ili u bočnom šavu. Prema Libby Page, direktorici prodaje Net-a-Portera, radi se o dobrodošloj promjeni uz sveprisutne micro mini suknje.
Dok mini suknje, čak i one čiji rub završava par centimetara iznad koljena najčešće ne smiju u ured, suknjama s prorezima je ipak toleriran pristup, no naglasak je na onima koje ne otkrivaju previše noge. Posebno su za tu prigodu zanimljivi modeli neutralnih nijansi i tulip forme te asimetrični modeli zvonaste forme s više proreza različite duljine. Neke midi suknje s prorezom mogu na sastanke ako njihov prorez završava malo iznad koljena te ako su uparene s polo majicama dugih rukava i asimetrično nabranim topovima.

Za sve ostale modele, najbolje je birati party prigode, posebno ako ih namjeravate nositi uz crop top i topove u formi triangle i balconcino grudnjaka.

Savjet za nosivi look tokom dana: midi suknju s prorezom kombinirajte uz potkošulju/tank top ili majicu/prsluk s kragnom. Lookove sačinjene od takvih komponenti nude AMI Paris i Fendi te u njima spajaju nekoliko neutralnih tonova. Elegantno, diskretno i pomalo distancirano djeluje Fendi look koji spaja smeđe nijanse topa i kroko midi suknje s prorezom te pumps lavanda tona.

Volite li tamne nijanse, poput tamnoplave i crne u spoju uske polo majice i pencil midi suknje s prorezom, odlično će ih osvježiti malo nakita zlatnog tona i pumps u toploj boji.

Midi suknja s prorezom na prednjici, intenzivne narančaste boje, potpisa Andrea Iyamah, najbolje pristaje uz crop košulju i sandale s remenčićima iste nijanse

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa