Inspiracija

Top trend: Mix plave i crne

https://www.instagram.com/p/BdNp8OXDKfN

Pored bordeaux nijanse, u ovosezonske trendove ušuljala se i zanimljiva kombinacija, plave i crne, koju bi mnogi smjestili u večernje i noćne sate, ali toliko je zanimljiva, da su ju svjetske blogerice iznijele na ulice i učinile prikladnom za dnevne prigode.
U modi je ionako već sezonama sve dozvoljeno pa tako i kombinacija tamnoplavog prugastog odijela sa čipkom i nitnama, hlače intenzivno plave boje i blistave površine u kombinaciji s kaputima muškog kroja, čipkaste i devore bluze krupnih cvjetnih uzoraka uz over the knee čizme. Versace spoj plave i crne  nudi u tekućoj zimskoj kolekciji, Alexander Wang  pulovere u kraljevski plavoj, a Marc Cain u tamnoplave kapute muške forme, dok Erika Cavallini nudi kontrast plavih tonova u jednom odjevnom predmetu – puloveru zvonastih rukava.

U plavim tonovima je i accessoire raznih dizajnera, a The Floor je svoju najnoviju kolekciju obogatio brojnim odjevnim komadima u kombinaciji plave i crne, dodavši im i razne vrste čipki, kombinaciju različitih delikatnih materijala i plisea.

https://www.instagram.com/p/BCyYr73OWbq

https://www.instagram.com/p/BBs58oJOWYg

https://www.instagram.com/p/BB5RSEXOWVz

https://www.instagram.com/p/BGfDfGeOWRm

https://www.instagram.com/p/BK_Pd5kANZW

https://www.instagram.com/p/Ba_lZZ5DlUJ

https://www.instagram.com/p/BcHmx2rDLNx

 

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name