Inspiracija

Top trend puloveri: Chunky, oversized i rolka u jednom

Svaku novu hladnu sezonu prate topla i udobna pletiva, a idućih tjedana posegnut ćemo za trendovskim komadima, među kojima posebnu pažnju privlači prostrana, oversized forma sa širokom rol kragnom.

Ovi puloveri najbolje izgledaju nošeni samostalno, bez dodatka jakne, kaputa i šala, kombinirani sa zvonolikim suknjama midi duljine i malim upečatljivim torbicama.

U meke, oversized rolke iz prugastog pletiva, lako se ušuškati sa stilom, ako ih kombinirate s toplim kožnim suknjama i čizmicama sličnog tona.

Za njima ne zaostaju pletiva ravnog boda koja ove sezone nalazimo u kombinaciji s formom spuštenog rukava, naglašenih laktova i polu- rol kragne.

Koja god da odaberete, vodite računa o odgovarajućoj njezi, kako bi vlakna sačuvala mekoću i pružila dugotrajnu ugodnost nošenja.

Foto: Pinterest

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name