Accessories Trendovi

Torbe sezone na policama Mass trgovina

Bez njih nijedan styling nije potpun. One su nezaobilazni modni detalj i savršen element koji naglašava svaku modnu kombinaciju.

Mass za sezonu jesen-zima 2015./2016. predstavlja novu kolekciju ženskih torbi poznatih brendova koja objedinjuje sve trendove sezone. Odlikuje ih jedinstven stil, vrhunska kvaliteta te upečatljiv i urbani dizajn. Asortiman je bogat, a stilovi su različiti, počevši od veličina do neobičnih nijansi.

Kožne, monokromatske, predimenzionirane, torbe sa printevima i neizostavnim metalnim detaljima pretvaraju se u jedinstveni i bezvremenski komad. Kolekcija je bogata modelima u tamnim i zagasitim nijansama koji su uvijek hit tijekom hladne sezone, no posebnu pažnju privlače modeli od crvene kože te torbice-neseseri u verziji lakirane kože. Za prave trendseterice u ponudi se nalaze i torbe inspirirane boho i retro stilom od antilop kože, sa apliciranim resicama  koje su imperativ ove sezone.

Mass, vodeći zastupnik svjetskih renomiranih brendova svojom novom kolekcijom torbica donosi impresivan broj različitih modela, tako da sigurno možemo pronaći onu koja najviše odgovara našem stilu.

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa