Trendovi

Torbice za urbane Amazonke

https://www.instagram.com/p/BtN027BDJGw

Urbane Amazonke ove sezone nose Longchampovu “Amazone” torbu, koja prati reptil trend, popularne sezonske uzorke gušterovih i zmijskih šara. U urbanoj, modnoj džungli, ova torba se nosi ponosno u shopping safari.

https://www.instagram.com/p/BvJ2vuGh8Kd

Torbice Rejina Pyo poznate su po svojoj jakoj osobnosti, koja donosi posebnost u svakodnevicu. Često spajaju neobične bucket i puf forme s egzotikom pa tako dolaze u izvedbi iz kože raznih gmazova. Urbane Amatonke obožavaju dizajn Koreanke Rejine, koja živi u Londonu, a inspirira ju moderna umjetnost i arhitektura. Vizija REJINA PYO branda je kreacija moderne odjeće i accessoirea koji podržava individualnost klijenata i ne slijedi trendove, što proizvode čini timeless komadima, spremnima za sve sezone.

Satenska slip haljina indigo tona voli fantastičan kontrast – Anna belt bag piton uzorka, uz ženstvenu formu djeluje kao egzotični, luksuzni začin.

https://www.instagram.com/p/BvHHQkygavB

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa