Trendovi

Travanjski styling 1. dio


Promjenjive travanjske temperature i vrijeme inspirirali su nas da zavirimo u  izloge i za vas i nas potražimo prikladne stylinge. Kišovito i hladnije vrijeme ne mora biti prepreka za zanimljivi look, naprotiv, što ste slabijeg raspoloženja, odaberite življe boje za dnevni look ili barem detalje s uzorkom i u boji! Raspoloženje će se zahvaljujući njima sigurno popraviti.

Ne spremajte još gležnjače u ormar, skupa sa ostalom zimskom obućom! Model poput ovog s potpisom Acne poslužit će vam za hladnijih dana, kad je vrijeme čas kišovito čas sunčano a želite postići urbani, ležerni look. Svemu dodajte torbu magenta tona, školskog stila, kako bi vaš look izgledao svježe, proljetno.

Kardigan sa šal kragnom, retro stila, poput ovog s potpisom Tory Burch, sjajno izgleda u kombinaciji sa bluzicom šarenog uzorka, jeansom i cipelama na nisku petu. Žuta retro torbica unosi živost u cijelu kombinaciju, čak i za vrlo oblačnih dana.

Indigo i žuta boja  vole se u ovoj kombinaciji. Stylingu dodajte cipele piton uzorka, da look bude što zanimljiviji.

Modna marka Dear Cashmere nudi perfektne kreacije – spoj atraktivnog dizajna, kvalitete i ugodne topline. Sivkasti kardigan Dear Casmere kombiniran sa T by Alexander Wang majicom, Current/Elliott Jeansom, Chloé balerinkama intenzivne narančaste boje, torbom Marc by Marc Jacobs zmijskog uzorka.

Krupni uzorak i color blocking u potpisu Tory Burch – kardigan kao mix retra i glamura. Modni dodaci u bojama s uzorka, da cijeli styling djeluje profinjeno i skladno.

[vsw id=”PWNQJpuVYjc” source=”youtube” width=”560″ height=”344″ autoplay=”no”]

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa