Stil

Trend s nastavkom: Dopamine dressing

Zimsko razdoblje traži slojevito odijevanje, no pritom je teško istaknuti se jer outfiti su često pretrpani voluminoznim komadima i masivnim šalovima. Rješenje u takvom stylingu su čarape i tajice u bojama, pravi eyecatcher usred tmurnih dana koji će osvježiti svaki zimom uspavani look.

Ako ste ih obožavali kao diejte80-ih i 90-ih, sigurno će vas obradovati njihov veliki comeback. U zimskoj, ali i proljetnoj sezoni, viđat ćemo ih često na ulicama, ali na zreliji način kao dio monokromnog outfita.

Osnovna ideja je pritom stapanje nijansi u monokromnu modnu priču za koju će trebati dosta smjelosti.

Stilski potencijal obojenih čarapa i tajica zaista je velik pa su svoje mjesto pronašle u mnogim dizajnerskim kolekcijama. Inspirirajte se slavnim dizajnerskim imenima koja nisu mogla odoljeti ovoj modnoj poslastici.

Za proljeće 2023. Prabal Gurung je na pistu poslao kožne faux leather tajice u boji dok je Giambatista Valli čarape u boji predložio u prethodnoj, jesen/zima 2022/23. Među njima prednjače crvena i pink, no u nekim kolekcijama primijećene su i samozatajne ljubičaste, zelene, plave i pastelne nijanse. Victoria Beckham radi hrabar iskorak s čarapama pastelne nijanse, stopljenima s nježnim, profinjenim outfitom. Obojene, ali printane tajice, mogu se pronaći u kolekcijama Marrine Serre, Gucci, Cavalli.

Celebrityji obožavaju Valentino look od glave do pete u istoj vibrantnoj boji dok su za svakodnevne streetstyle šetnje najpogodnije colorblock kombinacije koje smiruju modni dodaci neutralnih nijansi i prozirni PVC.

Foto pinterest

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Stil Trendovi

Would you dare? Part 2

Još uvijek niste sigurni da smijete kombinirati blazere i tenisice?! Evo par zanimljivih stylinga koji će vas ohrabriti. Open Grey
Stil Trendovi

Er tanzt zu sehr nach mamas Pfeife…

I kad su već odrasli muškarci, mnoge  mame vole poklanjati svojim sinovima jako dosadne komade odjeće, nezanimljive pulovere, nemaštovite košulje