Inspiracija

Trendovi hladne sezone: Nijansa lavande

Meka i romantična boja lavande najčešće se veže uz toplo doba godine, cvat istoimene biljke i obilje sunčanih razdoblja. Lako zavodi bilo dodana u buket cvijeća ili modnu kombinaciju, a najčešće ju biraju nježne žene koje vole samozatajnost.

Ove hladne sezone uočen je njen povratak u dizajnerske kolekcije, a prema pisanjima WGSN agencije za predviđanje modnih trendova i stručnjaka iz Coloro-a,  zadržat će se do 2023, kada bi mogla postati i bojom godine.

Ovom nježnom nijansom ljubičaste, svoje su kolekcije obogatili Oscar de la Renta, Andrew Gn, Salvatore Ferragamo, a Marine Serre posvetio joj najveću pažnju, obojivši njom gotovo svaki odjevni komad jesensko – zimske kolekcije.

Nijansa lavande odlično izgleda u kombinaciji s pastelnim nijansama ružičaste, plave i nude, a kao novitet stiliziranja, uz nju se pojavljuje zelena s kojom čini atraktivni color blocking stylish duo, kreiran za odvažne fashioniste.

foto pinterest i vlasništvo stilista

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name