Trendovi

Trendovi jesen 2022: overknees za optičko izduživanje

Toliko puta izviždane od modnog svijeta, a opet tako rado prihvaćene od kupaca, čizme preko koljena neizostavni su modni dodatak i ove hladne sezone. Mnogi ih i dan danas komentiraju kao nenosivu i preseksi obuću, ali čim zahladi, viđamo ih u velikom broju na ulicama, u kombinaciji s jeansom, mini suknjama, haljinama, hlačicama, tajicama i kaputima svih duljina.

Možda najnosivije i najelegantnije ipak djeluju modeli smeđih nijansi, posebno camel i karamele koji su otporni na trendove, a ukoliko ih se dobro održava, nosivi su i više hladnih sezona.

Bijele su možda manje nosive, ali svakako među najatraktivnijima i birate li ih za specijalne prigode, poput evenata, izložbi i raznih slavljeničkih događaja, vašem će outfitu dati svježinu i podići ga na viši stylish level. Coperni, Magda Butrym, Balmain, Proenza Schouler, samo su neka dizajnerska imena u čijim kolekcijama nalazimo atraktivne bijele over-the- knee modele u kojima je nemoguće proći neprimijećeno.

S crnim i sivim overknee čizmama igrate na sigurno, a birate li one iz lak kože i tankih potpetica, svom looku dodat ćete dašak ekstravagancije.

Foto: Pinterest

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa