Inspiracija

Trendovi koje ćemo nositi u jesen: krupni printevi sedamdesetih, karirano, statement rukavi i ramena, blazeri…

https://www.instagram.com/p/BzwKXXHArn_

Ljubitelji divljih printeva sedamdesetih, ove sezone dolaze na svoj teren. Jedan od najvećih trendova ove jeseni i zime je pattern party!

Šareni kvadrati, spojeni u divlje kombinacije – ovako se prezentira ovojesenski karo trend. Inspiracija koja stoji iza njega, jednako je bogata kao sami uzorci.

https://www.instagram.com/p/B0xVwMPoOY4

Pjenasti efekt, koji čine bogati volani, veliki je trend ove hladne sezone. Malo drame uvijek dobro dođe u party odjeći.

https://www.instagram.com/p/9s4Ur5gmvH

Ne čekajte hladnu sezonu da ponesete raskošne trendy suknje s volanima, kreirajte i učinite voluminoznim svoj allday look već sada. Ako želite malo umjereniji styling, kombinirajte suknje s volanima uz jednostavnije forme majica i bluza, obuću ravnih potpetica.

https://www.instagram.com/p/By7NZTuI5I1

Ponovno su popularne serije iz osamdesetih i one novije, snimljene u suvremeno doba, ali s radnjom smještenom u osamdesete. Ne doživljavaju samo one revival; u jesenskim kolekcijama osjeća se jaki utjecaj osamdesetih, ramena su naglašena i ostavljaju power efekt, a često su detalj kariranih jakni i kaputa.

https://www.instagram.com/p/B0eG32OgF4A

Čarobna formula za sve koji žele isprobati trend osamdesetih (power ramena) glasi: gore široko, u donjem dijelu suženo. Uz naglašena ramena birajte uske hlače, kako u svom outfitu ne biste djelovali presnažno..

https://www.instagram.com/p/Bz8l3E0JWCe

Pouch bags by Bottega Veneta su bestselleri. Najnovija “Sponge” kreacija izrađena je iz čak 1 km kožne vrpce.

https://www.instagram.com/p/Bwhaitnl00g

Ove hladne sezone, moda nudi extra slobodne noge! Ljubiteljice prostranih hlača oduševit će XXL Chinos trend, uz koji izvrsno pristaje remenje pozicionirano u području struka.

https://www.instagram.com/p/BuCLrafhilx

Dizajneri često inspiraciju traže u povijesti, a da je ona sve samo ne prašnjava, dokaz su krupni printevi iz sedamdesetih, koji ove sezone stižu u novim, modernim materijalima.

https://www.instagram.com/p/BugvKktA62f

Krupni, geometrijski printevi sedamdesetih, provlače se i kroz najnoviju kolekciju Antonio Marras.

I Valentino ove hladne sezone nudi krupne, geometrijske printeve karaketristične za modne sedamdesete. Udružuje ih sa midi duljinom haljine zvonolikog kroja s bogatom mašnom i lakiranim čizmama.

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name